Dispositivos e acessórios
Turkey roulade with peaches and apricots
Preparação 40min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
-
skinless turkey breast fillet cut in half lengthways900 - 1000 g
-
sea salt plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season1 tsp
-
walnuts50 g
-
brown onion cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
canned peaches drained and chopped into pieces120 g
-
mascarpone cheese100 g
-
egg1
-
grated lemon zest1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
dried tarragon½ tsp
-
prosciutto200 g
-
dried apricots12
-
water1000 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2165 mg
Proteína
52 g
Energia
2248.1 kJ /
535.3 kcal
Gordura
27.6 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
8.6 g
Hidratos de carbono
17.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Quince crumble
1h 25min
Cold cut pork sausage
1h 30min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12h 20min
Coconut Yoghurt
19h 15min
Creamy coconut yoghurt
18h
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Beetroot risotto
35min
Tahini
20min
Mushroom pâté
1h 15min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10min