Dispositivos e acessórios
Turkey roulade with peaches and apricots
Preparação 40min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
-
skinless turkey breast fillet cut in half lengthways900 - 1000 g
-
sea salt plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season1 tsp
-
walnuts50 g
-
brown onion cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
canned peaches drained and chopped into pieces120 g
-
mascarpone cheese100 g
-
egg1
-
grated lemon zest1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
dried tarragon½ tsp
-
prosciutto200 g
-
dried apricots12
-
water1000 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2165 mg
Proteína
52 g
Energia
2248.1 kJ /
535.3 kcal
Gordura
27.6 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
8.6 g
Hidratos de carbono
17.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Zingy avocado and lime dip
10min
Gluten free lemon tart
2h 25min
Sauerkraut salad
10min
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Tomato paste
2h 20min
Quark and herb spread
5min
Apricot yoghurt dip with curry
10min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Vanilla mascarpone parfait
2h 40min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min