Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Deeg
- 15 g olijfolie plus extra om in te vetten
- 110 g water
-
10
g verse gist
ou 1 ½ tl gedroogde gist - 200 g broodbloem plus extra om te bestuiven
- ½ tl zout
Topping
- 3 peren (bijv. Conference of Comice)
- 1 citroen alleen sap
- 225 g geitenkaas, zacht (bv. Chavroux®)
- 80 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 snuifjes zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 - 2 el walnoten, gehalveerd (opcional)
- 2 el honing
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1632 kJ / 390 kcal
- Proteína
- 11.7 g
- Hidratos de carbono
- 37.5 g
- Gordura
- 20.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Bolognesesaus
1h 15 min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 dk
Vegetarische hamburger
45 min
Tunesische Chorba
45 min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Nenhuma avaliação
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Nenhuma avaliação
Azteca taart
1h
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1h
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4sa
Aardappel pannenkoeken
45 min
Sous-vide miso aubergine
2h 45 min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1h