Dispositivos e acessórios
Flatbread met peer en geitenkaas
Preparação 25min
Total 3h
6 porties
Ingredientes
Deeg
-
olijfolie plus extra om in te vetten15 g
-
water110 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist10 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven200 g
-
zout½ tl
Topping
-
peren (bijv. Conference of Comice)3
-
citroen alleen sap1
-
geitenkaas zacht (bv. Chavroux®)225 g
-
slagroom (ong. 48% vet)80 g
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak2 snuifjes
-
walnoten, gehalveerd (opcional)1 - 2 el
-
honing2 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
11.7 g
Energia
1632 kJ /
390 kcal
Gordura
20.3 g
Hidratos de carbono
37.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pompoen & Peer
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bloemige Focaccia
Nenhuma avaliação
Hummus
5min
Zeevruchtenrijst
Nenhuma avaliação
Aziatische komkommersalade
Nenhuma avaliação
Scones met frambozenboter
25min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Tiramisu Smoothie
5min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nenhuma avaliação
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Zonnige groentetaart
Nenhuma avaliação
Napolitaanse Pizza
Nenhuma avaliação