Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Deeg
- 15 g olijfolie plus extra om in te vetten
- 110 g water
-
10
g verse gist
ou 1 ½ tl gedroogde gist - 200 g broodbloem plus extra om te bestuiven
- ½ tl zout
Topping
- 3 peren (bijv. Conference of Comice)
- 1 citroen alleen sap
- 225 g geitenkaas, zacht (bv. Chavroux®)
- 80 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 snuifjes zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 - 2 el walnoten, gehalveerd (opcional)
- 2 el honing
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1632 kJ / 390 kcal
- Proteína
- 11.7 g
- Hidratos de carbono
- 37.5 g
- Gordura
- 20.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Brood met olijven
2h 20min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Sushi tacos
Nenhuma avaliação
Snel brood
1h 15 min.
Pompoen baba ganoush
35min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nenhuma avaliação
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Nenhuma avaliação
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nenhuma avaliação
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Nenhuma avaliação
Risotto met Parmezaanse kaas
40 min.
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Nenhuma avaliação