Dispositivos e acessórios
Mediterrane kippenpastei
Preparação 15min
Total 50min
6 porties
Ingredientes
-
Kalamata olijven, ontpit70 g
-
olijfolie30 g
-
ui in 4 gesneden150 g
-
teentjes knoflook2
-
bloem30 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt180 g
-
paprikapoeder1 tl
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)600 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
bladerdeeg (275 g)1 pak
-
eierdooier licht opgeklopt, om te kleuren1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
29 g
Energia
1612 kJ /
385 kcal
Gordura
19 g
Fibra
4.2 g
Hidratos de carbono
24 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekkere kip
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Geraspte Wortelsalade
10min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1h 30min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Nenhuma avaliação
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Paddenstoelentaart
1h 30min
Chocolade salami
3h 10min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Nenhuma avaliação
Japanse kip curry
55min
Steak Stroganoff
45min
Griekse varkensstoofpot
45min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Kip met amandelen
25min