
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 70 g Kalamata olijven, ontpit
- 30 g olijfolie
- 150 g ui in 4 gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 30 g bloem
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 180 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt
- 1 tl paprikapoeder
- 600 g kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)
- 1 tl zout
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper naar smaak
- 1 pak bladerdeeg (275 g)
- 1 eierdooier licht opgeklopt, om te kleuren
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 385 kcal / 1612 kJ
- Proteína
- 29 g
- Gordura
- 19 g
- Hidratos de carbono
- 24 g
- Fibra
- 4.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Tandoori kip wraps
50min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Tex-mexburger
4h 25min
Gnocchi Tricolore
35min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Cottage pie
1h 10min
Arabische kip met couscous
45min