Mediterrane kippenpastei
TM6 TM5

Mediterrane kippenpastei

4.3 ( 6 avaliações )

Ingredientes

  • 70 g Kalamata olijven, ontpit
  • 30 g olijfolie
  • 150 g ui in 4 gesneden
  • 2 teentjes knoflook
  • 30 g bloem
  • 400 g gehakte tomaten, uit blik
  • 180 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt
  • 1 tl paprikapoeder
  • 600 g kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)
  • 1 tl zout
  • 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper naar smaak
  • 1 pak bladerdeeg (275 g)
  • 1 eierdooier licht opgeklopt, om te kleuren

Nutrição
por 1 portie
Energia
385 kcal / 1612 kJ
Proteína
29 g
Gordura
19 g
Hidratos de carbono
24 g
Fibra
4.2 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas