Dispositivos e acessórios
Mediterrane kippenpastei
Preparação 15min
Total 50min
6 porties
Ingredientes
-
Kalamata olijven, ontpit70 g
-
olijfolie30 g
-
ui in 4 gesneden150 g
-
teentjes knoflook2
-
bloem30 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt180 g
-
paprikapoeder1 tl
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)600 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
bladerdeeg (275 g)1 pak
-
eierdooier licht opgeklopt, om te kleuren1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
29 g
Energia
1612 kJ /
385 kcal
Gordura
19 g
Fibra
4.2 g
Hidratos de carbono
24 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekkere kip
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Cholent
Nenhuma avaliação
Runderpastei met bier
1h 40min
Chocolade en banaan charlotte
Nenhuma avaliação
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Quiche met kip en peer
2h 40min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Arabische kip met couscous
45min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min