Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
TM6 TM5

Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese

4.1 (8 avaliações )

Ingredientes

  • 12 oz baby beets, trimmed, quartered
  • 1 tbsp extra virgin olive oil, plus 0.5 oz to chop
  • 1 tsp salt, plus extra, to season, to taste
  • ground black pepper, to season, to taste
  • 4 oz red onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 9 oz spelt grains
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 18 oz vegetable stock
  • 3 oz chopped walnuts (opcional)
  • 2 oz baby arugula
    ou 2 oz beet greens
  • 1 oz unsalted butter, cubed
  • 5 oz goat cheese, divided
  • fresh dill fronds, to garnish (opcional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
2648 kJ / 633 kcal
Proteína
21 g
Hidratos de carbono
63 g
Gordura
36 g
Gordura saturada
11 g
Fibra
12 g
Sódio
1305 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas