Dispositivos e acessórios
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Preparação 30min
Total 1h 45min
8 porties
Ingredientes
-
sjalotten in stukken100 g
-
verse tijm enkel de bladeren10 takjes
-
porto170 g
-
granaatappelsiroop100 g
-
ossenhaas in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)900 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zelfgemaakte vulling (zie tip)250 g
-
granaatappelpitten en iets meer om te garneren50 g
-
Dijon mosterd30 g
-
boter in stukken30 g
-
rode ui gehalveerd, in plakjes800 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
27 g
Energia
1220 kJ /
291 kcal
Gordura
8 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Hazelnootbavarois
6h 40min
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Nenhuma avaliação
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Nenhuma avaliação
Spaghetti muffins
55min
250 g sjalot kleuren
Nenhuma avaliação
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Crostini met champignons en fontinakaas
Nenhuma avaliação
Harde pistachekoekjes
45min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1h 20min