Dispositivos e acessórios
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Preparação 30min
Total 1h 45min
8 porties
Ingredientes
-
sjalotten in stukken100 g
-
verse tijm enkel de bladeren10 takjes
-
porto170 g
-
granaatappelsiroop100 g
-
ossenhaas in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)900 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zelfgemaakte vulling (zie tip)250 g
-
granaatappelpitten en iets meer om te garneren50 g
-
Dijon mosterd30 g
-
boter in stukken30 g
-
rode ui gehalveerd, in plakjes800 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
27 g
Energia
1220 kJ /
291 kcal
Gordura
8 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Beef Wellington
10h 10min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Worstmummies
Nenhuma avaliação
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Nenhuma avaliação
Havertaart
Nenhuma avaliação
Lamslende met roze pepersaus
45min
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Rundvlees Stroganoff
1h