Dispositivos e acessórios
Koolsoep
Preparação 15min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
teentjes knoflook hartje verwijderd2
-
ui gehalveerd80 g
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
olijfolie40 g
-
water600 g
-
fijn zout1 volle tl
-
witte kool in repen400 g
-
aardappel in stukken (1-2 cm)200 g
-
witte bonen, uit blik200 g
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
6.3 g
Energia
786 kJ /
188 kcal
Gordura
10.6 g
Fibra
5.9 g
Hidratos de carbono
17.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Winterse soepen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Basis kippenbouillon
35min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Pompoensoep
35min
Aspergesoep met citroen
55min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Citrus lekkernij
50min
Havermoutrepen met kaas
45min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Zachte wortelsoep met venkel
40min