Dispositivos e acessórios
Koolsoep
Preparação 15min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
teentjes knoflook hartje verwijderd2
-
ui gehalveerd80 g
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
olijfolie40 g
-
water600 g
-
fijn zout1 volle tl
-
witte kool in repen400 g
-
aardappel in stukken (1-2 cm)200 g
-
witte bonen, uit blik200 g
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
6.3 g
Energia
786 kJ /
188 kcal
Gordura
10.6 g
Fibra
5.9 g
Hidratos de carbono
17.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Winterse soepen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Romige champignonsoep
20min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Gestoomde spinaziecake
35min
Bloemkool korma
2h 20min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Pompoensoep
35min
Geel gekleurde eieren
55min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Roergebakken champignons
55min