Dispositivos e acessórios
Ancho chilli and black bean stew
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
dried ancho chillies to taste1 - 2
-
hot water to soak
-
fresh coriander stalks and roots, cut into pieces and leaves reserved, to garnish2 sprigs
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion cut into wedges200 g
-
canned chopped tomatoes (see Tips)400 g
-
mixed vegetables of choice, cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)300 g
-
canned black beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
394.9 mg
Proteína
8.7 g
Energia
804.3 kJ /
191.5 kcal
Gordura
6 g
Fibra
9.9 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
20.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A few ingredients
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gwinganna biryani
25 Std. 20 Min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 Std.
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Caribbean curry
40 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min