Dispositivos e acessórios
Ancho chilli and black bean stew
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
dried ancho chillies to taste1 - 2
-
hot water to soak
-
fresh coriander stalks and roots, cut into pieces and leaves reserved, to garnish2 sprigs
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion cut into wedges200 g
-
canned chopped tomatoes (see Tips)400 g
-
mixed vegetables of choice, cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)300 g
-
canned black beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
394.9 mg
Proteína
8.7 g
Energia
804.3 kJ /
191.5 kcal
Gordura
6 g
Fibra
9.9 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
20.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A few ingredients
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Red lentil cauliflower dahl
35min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Vegetarian chilli
35min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2h 25min
Caribbean curry
40min
Vegetable chilli
50min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Smoky chipotle beans
30min