Dispositivos e acessórios
Meat-free mushroom lasagne
Preparação 15min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh basil leaves only5 sprigs
-
fresh oregano leaves only5 sprigs
-
dried porcini mushrooms40 g
-
fresh Swiss brown mushrooms 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)1000 g
-
leek white part only and cut into pieces½
-
garlic cloves6
-
carrot cut into pieces1
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste80 g
-
white wine200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh ricotta cheese drained250 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
dried lasagne sheets250 g
-
Provolone cheese sliced100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
354 mg
Proteína
20.3 g
Energia
1797.3 kJ /
429.6 kcal
Gordura
20 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
40.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Tray bakes in cast iron
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Bean ratatouille with halloumi
30min
Lentil moussaka
3h 30min
Sweet potato lentil pie
50min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Vegetarian chilli
35min
Creamy vegetable rice
25min
Warm satay bowl
1h 10min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Black bean enchiladas
1h 20min