Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh oregano, leaves only
- 40 g dried porcini mushrooms
- 1000 g fresh Swiss brown mushrooms, 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)
- ½ leek, white part only and cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 1 carrot, cut into pieces
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g tomato paste
- 200 g white wine
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g fresh ricotta cheese, drained
- 130 g pouring (whipping) cream
- 250 g dried lasagne sheets
- 100 g Provolone cheese, sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1797.3 kJ / 429.6 kcal
- Proteína
- 20.3 g
- Hidratos de carbono
- 40.9 g
- Gordura
- 20 g
- Gordura saturada
- 11 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sódio
- 354 mg
Receitas alternativas
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 Min
Warm satay bowl
1h 10min
Creamy vegetable rice
25min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24h 40min