![Pumpkin tahini smash Pumpkin tahini smash](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e1413384-b326-4287-89bb-b1d659405b2d/Derivates/b3306bbe-a9d6-43ce-a749-e3c3ea2d415e.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 750 g pumpkin, peeled and cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 1 ½ tsp sea salt
- 1000 - 1400 g water, to cover (not higher than the 2L maximum fill level)
- 60 g tahini (see Tips)
- 1 ½ tsp ground cumin
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra leaves to garnish
- 20 - 30 g freshly squeezed lemon juice, to taste
- 20 g extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to fry and extra to drizzle
- 4 garlic cloves, 2 cloves thinly sliced
- 100 g pancetta, diced
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1222.7 kJ / 292.2 kcal
- Proteína
- 9.8 g
- Hidratos de carbono
- 25.1 g
- Gordura
- 18.4 g
- Gordura saturada
- 4.1 g
- Fibra
- 5 g
- Sódio
- 608.5 mg
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