Dispositivos e acessórios
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Preparação 30min
Total 50min
6 porties
Ingredientes
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Yoghurtsaus
-
yoghurt, 3,5% V.G.400 g
-
limoensap15 g
-
honing10 g
-
gemalen kardemom½ tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 tl
Falafel
-
lente-ui in ringen (1 cm)110 g
-
teentjes knoflook3
-
verse koriander enkel de bladeren4 takjes
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
eierdooier1
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt400 g
-
olijfolie20 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
gemalen koriander1 tl
-
gemalen komijn1 tl
-
zout1 tl
-
bloem40 g
-
bakpoeder1 tl
-
paneermeel40 g
-
olie om te frituren1500 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
563.3 mg
Proteína
15.2 g
Energia
1695.8 kJ /
405.3 kcal
Gordura
24.3 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
33.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasrecepten
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Paneer tikka pizza
Nenhuma avaliação
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Nenhuma avaliação
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Nenhuma avaliação
Geroosterde bananen affogato
Nenhuma avaliação
Sojamelk en gestoomde broodjes
Nenhuma avaliação
Thaise burgers
35min
Kipsatés met pindasaus
2h
Burrito ontbijt
Nenhuma avaliação
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min