Dispositivos e acessórios
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Preparação 15min
Total 45min
4 portie
Ingredientes
-
70 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken gesneden (2 cm)Scamorza in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
ui gehalveerd80 g
-
selder in stukken gesneden60 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
olie40 g
-
kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
kaneel, gemalen1 tl
-
witte peper, gemalen1 tl
-
lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
415.6 mg
Proteína
20.2 g
Energia
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Gordura
20.3 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
7.4 g
Hidratos de carbono
68.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Lolly's met aardbeien
Nenhuma avaliação
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Nenhuma avaliação
Romige Feta Dip
Nenhuma avaliação
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nenhuma avaliação
Zalm met rijst en champignons
30min
Groentepannenkoekjes
20min
Boemkool buffalo hapjes
35min
Pasta met crème van pistache
30min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Verse Tomatensoep
30min