Dispositivos e acessórios
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Preparação 15min
Total 45min
4 portie
Ingredientes
-
70 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken gesneden (2 cm)Scamorza in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
ui gehalveerd80 g
-
selder in stukken gesneden60 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
olie40 g
-
kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
kaneel, gemalen1 tl
-
witte peper, gemalen1 tl
-
lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
415.6 mg
Proteína
20.2 g
Energia
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Gordura
20.3 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
7.4 g
Hidratos de carbono
68.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Nenhuma avaliação
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nenhuma avaliação
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Zalm met rijst en champignons
30min
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Nenhuma avaliação
Pompoen Chai Latte
20min
Mojito
5min
Chorizo Quiche
2h 30min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Nenhuma avaliação
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nenhuma avaliação