Dispositivos e acessórios
Fresh fennel salad
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fennel bulb (approx. 250 g), trimmed and cut into pieces (5 cm)1
-
green apple skin on, cut into quarters1
-
cucumber cut into pieces (3 cm)100 g
-
celery stalk cut into pieces (3 cm)1
-
apple cider vinegar2 tsp
-
olive oil1 tbsp
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
124.3 mg
Proteína
1.4 g
Energia
346.3 kJ /
82.4 kcal
Gordura
4.8 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
6.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Asparagus and broad bean salad
25min
Superfood salmon salad
1h 5min
Zucchini soup
25min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Raw cauliflower tabouli
30min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Miso coleslaw
20min
Carrot, feta and mint salad
40min