Dispositivos e acessórios
Victoria biscuit gebak
Preparação 10min
Total 1h 10min
10 porties
Ingredientes
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (opcional)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
4.1 g
Energia
1683 kJ /
402 kcal
Gordura
25.5 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Nenhuma avaliação
Express Aardbeien Dessert
5min
Appel Pinda Rolls
Nenhuma avaliação
Brusselse Wafels
1h
Crème brûlée op Portugese wijze
Nenhuma avaliação
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Nenhuma avaliação
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Mini kerstboompjes
45min
Blauwe bessen Jam
Nenhuma avaliação