Dispositivos e acessórios
Victoria biscuit gebak
Preparação 10min
Total 1h 10min
10 porties
Ingredientes
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (opcional)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
4.1 g
Energia
1683 kJ /
402 kcal
Gordura
25.5 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Pindakaas en koekjesijs
Nenhuma avaliação
Met frambozen doordrenkte azijn
Nenhuma avaliação
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35min
Drie soorten melk cake
2h
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min
Vegan red velvet cupcakes
4h
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Groentepannenkoekjes
20min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Nenhuma avaliação
Cijfertaart
Nenhuma avaliação
Sinaasappel Sponge Cake
1h