Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise

4.0 2 avaliações
Preparação 10min
Total 1h 10min
6 portie

Ingredientes

Vulling
  • aardbeien gepeld, gehalveerd
    200 g
  • amandel likeur (optioneel)
    50 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten
    30 gram
  • appels (alle soorten) geschild, met klokhuis, in stukjes gesneden (2 cm)
    200 g
  • braambessen (zie tip)
    200 g
  • kristalsuiker
    100 g
Crumble
  • hazelnoten
    50 g
  • amandelen
    50 g
  • bloem
    100 g
  • havervlokken
    50 g
  • kristalsuiker
    90 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken
    100 g
Crème anglaise
  • water
    1000 g
  • slagroom (ong. 48% vet)
    300 g
    300 g volle melk
  • eierdooiers
    5
  • kristalsuiker
    50 g
  • vanillestokje alleen zaden (zie tip)
    1

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 71.4 mg
Proteína 1.6 g
Energia 612.8 kJ / 147.2 kcal
Gordura 9.8 g
Fibra 1.2 g
Gordura saturada 5 g
Hidratos de carbono 12.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...