Dispositivos e acessórios
Salt cod gratin
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Breadcrumbs
-
day old bread cut into pieces50 g
Codfish
-
day old bread cut into pieces100 g
-
milk100 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
onions cut into halves200 g
-
garlic cloves2
-
carrots cut into pieces300 g
-
salt cod pre-soaked, desalted and flaked (see Tips)400 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Béchamel sauce
-
milk300 g
-
plain flour60 g
-
unsalted butter30 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
nutmeg1 pinch
-
pouring (whipping) cream200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
5061.5 mg
Proteína
48.9 g
Energia
2497.8 kJ /
597 kcal
Gordura
29.6 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
13.2 g
Hidratos de carbono
32.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Nenhuma avaliação
Bircher muesli
12h 10min
Minestrone
40min
Sun-dried tomato tartare
15min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Tapenade
10min
Little citrus puddings (Diabetes)
24h 30min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45min
Puttanesca Penne
50min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min