Dispositivos e acessórios
Nyonya kip-curry bun
Preparação 10min
Total 2h 45min
8 porties
Ingredientes
Deeg
-
water120 g
-
suiker50 g
-
gedroogde gist2 tl
-
broodbloem (eiwitrijke bloem)350 g
-
melkpoeder30 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
zachte boter op kamertemperatuur40 g
-
zout½ tl
Nyonya kip-curry vulling
-
kippendijen, met vel (± 3 poten), in stukken (3 cm)1200 g
-
Nyonya kruidenpasta huisgemaakt of uit de winkel150 g
-
curry Madras poeder20 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
-
kokosmelk200 g
-
ei licht geklopt1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
521 mg
Proteína
23 g
Energia
2084 kJ /
498 kcal
Gordura
26 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nenhuma avaliação
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Nenhuma avaliação
Hummus
5min
Amarant cacao balletjes
Nenhuma avaliação
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Oost-Europese brunch
Nenhuma avaliação
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Nenhuma avaliação
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Nenhuma avaliação
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Nenhuma avaliação
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Nenhuma avaliação