Dispositivos e acessórios
Kalfszwezerik met lente-uien
Preparação 20min
Total 3h
6 porties
Ingredientes
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
25 g
Energia
2280 kJ /
545 kcal
Gordura
45 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ananas Dessert met Meringue
25min
Mango-kokos lekkernij
Nenhuma avaliação
Beef Wellington
10h 10min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Levercake
1h 50min
Veenbessen-chocolade cakemix
Nenhuma avaliação
Mai tai
10min
Steak tartaar
30min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Nenhuma avaliação
Bouillabaisse
Nenhuma avaliação
BBQ-saus
20min
Piadina uit Emilia Romagna
15min