Dispositivos e acessórios
Kalfszwezerik met lente-uien
Preparação 20min
Total 3h
6 porties
Ingredientes
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
25 g
Energia
2280 kJ /
545 kcal
Gordura
45 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Dadel curry dip
5min
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Nenhuma avaliação
Snackflix Board
Nenhuma avaliação
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nenhuma avaliação
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Nenhuma avaliação
Gevulde vis
1h 50min
Gazpacho met kers en munt
Nenhuma avaliação
Mini panettone
Nenhuma avaliação
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Gebakken buns
Nenhuma avaliação