Dispositivos e acessórios
Kip met 'mole verde' saus
Preparação 10min
Total 1h
8 porties
Ingredientes
-
pompoenpitten100 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten60 g
-
ijsbergsla in stukken80 g
-
verse bladspinazie grof gehakt100 - 150 g
-
lente-ui enkel het groene deel1
-
verse koriander enkel de bladeren1 takje
-
verse peterselie enkel de bladeren1 takje
-
1 verse jalapeñopeperserrano chilipeper1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
zout naar eigen smaak2 el
-
400 g groene tomaten, in blokjesgroene tomatillo gehalveerd400 g
-
teentjes knoflook2
-
olie met neutrale smaak20 g
-
uien100 g
-
water (zie tip)280 - 400 g
-
kippenboutjes, met vel (zie tip)8
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
27 g
Energia
1130 kJ /
269 kcal
Gordura
16 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Nenhuma avaliação
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Pindakaas Crackers
35min
Nasi Goreng
40min
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
Bietencarpaccio met Burrata
Nenhuma avaliação
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Kracht Muesli
25min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Nenhuma avaliação
Béarnaisesaus
Nenhuma avaliação