Dispositivos e acessórios
Kip met 'mole verde' saus
Preparação 10min
Total 1h
8 porties
Ingredientes
-
pompoenpitten100 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten60 g
-
ijsbergsla in stukken80 g
-
verse bladspinazie grof gehakt100 - 150 g
-
lente-ui enkel het groene deel1
-
verse koriander enkel de bladeren1 takje
-
verse peterselie enkel de bladeren1 takje
-
1 verse jalapeñopeperserrano chilipeper1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
zout naar eigen smaak2 el
-
400 g groene tomaten, in blokjesgroene tomatillo gehalveerd400 g
-
teentjes knoflook2
-
olie met neutrale smaak20 g
-
uien100 g
-
water (zie tip)280 - 400 g
-
kippenboutjes, met vel (zie tip)8
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
27 g
Energia
1130 kJ /
269 kcal
Gordura
16 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Nenhuma avaliação
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1h 30min
Glutenvrije gevulde pepers
Nenhuma avaliação
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Nenhuma avaliação
Gegrilde kaas met champignons
Nenhuma avaliação
Pittige Goulash met Donker Bier
Nenhuma avaliação
Gebakken buns
Nenhuma avaliação
Alpenmacaroni
45min
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nenhuma avaliação