Dispositivos e acessórios
XXL kip pastei
Preparação 40min
Total 1h 55min
6 porties
Ingredientes
Bladerdeeg
-
boter in stukken (1-2 cm), bevroren200 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
Gekarameliseerde uien
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
spekblokjes110 g
-
uien in acht gesneden, lagen gescheiden250 g
-
donkerbruine suiker20 g
-
balsamicoazijn20 g
-
zout½ tl
Kipvulling
-
water600 g
-
kiphaasjes500 g
-
zoete aardappelen in blokjes (2 cm)220 g
-
verse tijm en iets meer als afwerking3 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
verse champignons in vieren gesneden150 g
-
boter40 g
-
bloem30 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
room, 35% vet50 g
-
melk om te kleuren
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
1275.4 mg
Proteína
29.8 g
Energia
3442.3 kJ /
819.5 kcal
Gordura
51.3 g
Fibra
7.5 g
Gordura saturada
28.3 g
Hidratos de carbono
57.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Nenhuma avaliação
Ravioli Soep met Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Ovenburger
1h 45min
Gebakken buns
Nenhuma avaliação
Pulled pork burgers
Nenhuma avaliação
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h