Dispositivos e acessórios
XXL kip pastei
Preparação 40min
Total 1h 55min
6 porties
Ingredientes
Bladerdeeg
-
boter in stukken (1-2 cm), bevroren200 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
Gekarameliseerde uien
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
spekblokjes110 g
-
uien in acht gesneden, lagen gescheiden250 g
-
donkerbruine suiker20 g
-
balsamicoazijn20 g
-
zout½ tl
Kipvulling
-
water600 g
-
kiphaasjes500 g
-
zoete aardappelen in blokjes (2 cm)220 g
-
verse tijm en iets meer als afwerking3 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
verse champignons in vieren gesneden150 g
-
boter40 g
-
bloem30 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
room, 35% vet50 g
-
melk om te kleuren
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
1275.4 mg
Proteína
29.8 g
Energia
3442.3 kJ /
819.5 kcal
Gordura
51.3 g
Fibra
7.5 g
Gordura saturada
28.3 g
Hidratos de carbono
57.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Nenhuma avaliação
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nenhuma avaliação
Roergebakken Groenten
Nenhuma avaliação
Kimchi mac&cheese
50min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Hong Kong rijst met worst
55min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Miso Udon Noedels
20min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min