Dispositivos e acessórios
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
Preparação 35min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
verse peterselie leaves only20 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm waterverse porcini paddenstoelen cut in slices100 g
en uitgelekt -
verse champignons cut in slices100 g
-
zout plus extra for seasoning1 ¼ tl
-
water1200 g
-
tagliatelle (lang gedroogde pasta)300 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
11 g
Energia
1659 kJ /
396 kcal
Gordura
13 g
Hidratos de carbono
54 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Zalmtartaar
10min
Goulash van linzen en champignons
45min
Pastasalade met forel en groenten
Nenhuma avaliação
Spaghetti muffins
55min
Honingraat
1h 30min
Kalkoenburgers
Nenhuma avaliação
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Champignontaart
Nenhuma avaliação
Quinoapuddings met frambozensaus
Nenhuma avaliação
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Paddenstoelentaart
1h 30min