Dispositivos e acessórios
Lime and ginger dressing
Preparação 30min
Total 30min
470 g
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
kecap manis100 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
rice wine vinegar20 g
-
palm sugar shaved15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 470 g
Sódio
8218.9 mg
Proteína
20.8 g
Energia
2975.5 kJ /
708.5 kcal
Gordura
14.7 g
Fibra
40.5 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
111.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dressings
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Salsa verde
5min
Spiralized Zucchini Bolognese
40min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Roasted fennel dip
35min
Chunky guacamole
10min
Spicy tuna dip
5min
Mushroom and kale risotto
55min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min