Dispositivos e acessórios
Pears in red wine
Preparação 15min
Total 3h 20min
6 portions
Ingredientes
-
soft, light-bodied red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)500 g
-
sugar100 g
-
honey1 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves3
-
ripe pears peeled, cut into quarters and cores removed800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1 g
Energia
853 kJ /
204 kcal
Gordura
0 g
Fibra
3.7 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Smoked salmon mousse
5min
Leek and smoked salmon dip
55min
Scallops with pea purée
25min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Spiced red wine pears
45min
Zucchini soup
25min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3h 40min