Dispositivos e acessórios
Pears in red wine
Preparação 15min
Total 3h 20min
6 portions
Ingredientes
-
soft, light-bodied red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)500 g
-
sugar100 g
-
honey1 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves3
-
ripe pears peeled, cut into quarters and cores removed800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1 g
Energia
853 kJ /
204 kcal
Gordura
0 g
Fibra
3.7 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Cauliflower gratin
1h
Zucchini soup
25min
Gin and lime pie
3h 10min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Orange curry dressing
10min
Smoked trout pâté
3h 15min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Spiced red wine pears
45min
Amaretto biscuits
30min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Cauliflower soup with bacon dust
35min