Dispositivos e acessórios
Pears in red wine
Preparação 15min
Total 3h 20min
6 portions
Ingredientes
-
soft, light-bodied red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)500 g
-
sugar100 g
-
honey1 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves3
-
ripe pears peeled, cut into quarters and cores removed800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1 g
Energia
853 kJ /
204 kcal
Gordura
0 g
Fibra
3.7 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Romesco dip
10min
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Nenhuma avaliação
Spiced red wine pears
45min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Zucchini soup
25min
Zesty avocado with crab
10min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Spring frittata
1h 15min
Salmon and fennel risotto
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min