Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g soft, light-bodied red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)
- 100 g sugar
- 1 tsp honey
- 2 cinnamon quills
- 3 cloves
- 800 g ripe pears, peeled, cut into quarters and cores removed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 853 kJ / 204 kcal
- Proteína
- 1 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Gordura
- 0 g
- Fibra
- 3.7 g
Receitas alternativas
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25 min
Spiced red wine pears
45min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 Min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 Std. 30 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Duck confit with lentil & orange salad
15hod. 40min
Peaches in white wine syrup
4 Std.
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Gin and lime pie
3 godz. 10 min