Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Kruidenknoedels
- 10 - 15 g gemengde verse kruiden (bv. basilicum, peterselie, wilde knoflook, kervel), enkel de blaadjes
- 200 g melk
- 60 g boter, in stukken
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen nootmuskaat (opcional)
- 150 g griesmeel
- boter, plus extra om in te vetten
- 1 ei
Rode bietensoep
-
500
g rauwe rode bieten, gepeld, in stukken
ou 500 g gekookte rode bieten, in stukken - 700 g water
- 150 g witte wijn
-
2
volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
ou 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 25 g bloem
- ½ - 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 100 g room
- 1 el witte wijnazijn (opcional)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1386 kJ / 331 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 30 g
- Gordura
- 17 g
- Fibra
- 4 g
Receitas alternativas
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Nenhuma avaliação
Geroosterde aubergines
Nenhuma avaliação
Matzeballen
Nenhuma avaliação
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Nenhuma avaliação
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Vegetarische chili
1h 5min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Vastensoep
30min
Linzensoep met spinazie
50 Min
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Nenhuma avaliação