Siciliaanse Garnalensalade

5.0 5 avaliações
Preparação 25min
Total 40min
6 porties

Ingredientes

  • rode uien in ringen (1-2 mm)
    200 g
  • rode wijnazijn naar smaak
    30 - 40 g
  • verse peterselie enkel de blaadjes
    10 g
  • extra vergine olijfolie
    50 g
  • teentje knoflook (opcional)
    ½
  • limoensap vers geperst
    40 g
    40 g citroensap, vers geperst, vers geperst
  • zout
    ½ theelepel
  • gemalen witte peper
    1 snuifje
  • water
    300 g
  • grote rauwe garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd (ong. 1 kg garnalen in schaal)
    500 g
  • zout plus extra naar smaak
  • limoenen in schijfjes (2-3 mm)
    1 - 2
    1 citroen, in schijfjes (2-3 mm)
  • venkelknol in schijfjes (1-2 mm)
    200 g
  • kerstomaten gehalveerd
    400 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Proteína 17 g
Energia 785 kJ / 187 kcal
Gordura 10 g
Fibra 2.2 g
Hidratos de carbono 6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...