
Versões compatíveis
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g brown onions cut into halves
- 100 g bacon cubes
- 500 - 600 g pork tenderloins
- 2 tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- 1 - 1 ½ tsp ground sweet paprika
- 6 - 8 slices lean bacon, smoked (60-80 g)
- 500 g preserved sauerkraut
- 1 dried bay leaf (opcional)
- 3 juniper berries (opcional)
- 500 g water
- 750 g potatoes cut into pieces (3 cm)
- 3 tbsp oil for frying
- 250 g onions cut into halves
- 140 g full cream milk
- 40 g unsalted butter
- 2 - 3 pinches ground nutmeg
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 590 kcal / 2467 kJ
- Proteína
- 47 g
- Gordura
- 25 g
- Hidratos de carbono
- 37 g
- Fibra
- 6.4 g
Receitas alternativas
Pork and chicken terrine
3h 20min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Lamb spezzatino
1h 45min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Pork fillet with mustard
35min