Dispositivos e acessórios
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
Preparação 30min
Total 6h 15min
6 portions
Ingredientes
Zucchini Mousse
-
water17 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (1 in.)18 oz
-
2 ¼ - 2 ½ tsp gelatin powder, unflavored, unsweetened, (approx. 7-8 g)unflavored gelatin powder, unsweetened (approx. 7-8 g)1 packet/envelope
-
boiling water1 ½ oz
-
mascarpone9 oz
-
lemon zest, grated½ tbsp
-
dried thyme½ tbsp
-
salt½ tsp
Bacon Powder
-
sliced bacon9 oz
Saffron Risotto
-
Parmesan cheese cut into pieces1 ½ oz
-
shallots cut into halves2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces, divided2 oz
-
risotto rice e.g. Canaroli, Arborio, (14-15 min cooking time)11 oz
-
white wine3 ½ oz
-
water32 oz
-
stock cube meat or vegetable1
-
saffron threads2 - 3 pinches
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
Assembly
-
unsalted butter to grease
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1509.2 mg
Proteína
15.8 g
Energia
3161.3 kJ /
755.3 kcal
Gordura
55.2 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
30.3 g
Hidratos de carbono
45.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Daily & Creative
30 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Guacamole
5min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Tapenade Pizza Dough
4h
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12h 20min
Crispy Coconut Shrimp
20min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Mustard-Dill Sauce
2h 15min
French Onion Soup
1h 10min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Lobster Bisque
1h 50min