Dispositivos e acessórios
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
Preparação 30min
Total 6h 15min
6 portions
Ingredientes
Zucchini Mousse
-
water17 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (1 in.)18 oz
-
2 ¼ - 2 ½ tsp gelatin powder, unflavored, unsweetened, (approx. 7-8 g)unflavored gelatin powder, unsweetened (approx. 7-8 g)1 packet/envelope
-
boiling water1 ½ oz
-
mascarpone9 oz
-
lemon zest, grated½ tbsp
-
dried thyme½ tbsp
-
salt½ tsp
Bacon Powder
-
sliced bacon9 oz
Saffron Risotto
-
Parmesan cheese cut into pieces1 ½ oz
-
shallots cut into halves2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces, divided2 oz
-
risotto rice e.g. Canaroli, Arborio, (14-15 min cooking time)11 oz
-
white wine3 ½ oz
-
water32 oz
-
stock cube meat or vegetable1
-
saffron threads2 - 3 pinches
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
Assembly
-
unsalted butter to grease
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1509.2 mg
Proteína
15.8 g
Energia
3161.3 kJ /
755.3 kcal
Gordura
55.2 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
30.3 g
Hidratos de carbono
45.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Daily & Creative
30 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Basic Farro
35min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Roasted Red Pepper Aioli
20min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Zucchini and Cheese Soufflés
40min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min
Cream of Asparagus Soup
15min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Eggcellent Caesar Dressing
10min