Dispositivos e acessórios
Vleesbouillonpasta
Preparação 20min
Total 45min
1 pot
Ingredientes
-
vlees stukken, pees vrij in stukken gesneden300 g
-
gemengde groenten (bijv. bleekselderij, wortels, uien, knoflook, tomaten), in stukken gesneden300 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. salie, rozemarijn), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
rode wijn30 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
hele kruidnagel1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 pot
Proteína
59 g
Energia
2754 kJ /
658 kcal
Gordura
38 g
Fibra
7.3 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tomatenketchup
1h 15min
Kruiden- en citroenzout
1h
Snel vruchtenijs
10min
Gewone yoghurt
14h
Kippenbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Amandelverslaving
1h
Gekruide noten
45min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Amandelmelk
10min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min