Dispositivos e acessórios
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
Preparação 20min
Total 25min
25 stuks
Ingredientes
-
verse jalapeñopeper ontpit en gehalveerd½
-
rode ui20 g
-
verse koriander enkel de bladeren4 takjes
-
gemalen komijn2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder2 snuifjes
-
zout naar eigen smaak2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak2 snuifjes
-
limoensap (± 1 limoen)20 g
-
avocado-olie2 tl
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (1 cm)250 g
-
watermeloen (± ¼ watermeloen)800 - 1000 g
-
tabasco (opcional) om op te dienen2 - 3 druppels
-
avocado enkel het vruchtvlees, in blokjes (1 cm)½
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
30.4 mg
Proteína
3.2 g
Energia
209 kJ /
49.7 kcal
Gordura
2.8 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
2.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Nenhuma avaliação
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Nenhuma avaliação
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Paashaas macarons
Nenhuma avaliação
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Lemon curd
20min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Nenhuma avaliação
Kimchi risotto
Nenhuma avaliação
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min