Dispositivos e acessórios
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
Preparação 20min
Total 25min
25 stuks
Ingredientes
-
verse jalapeñopeper ontpit en gehalveerd½
-
rode ui20 g
-
verse koriander enkel de bladeren4 takjes
-
gemalen komijn2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder2 snuifjes
-
zout naar eigen smaak2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak2 snuifjes
-
limoensap (± 1 limoen)20 g
-
avocado-olie2 tl
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (1 cm)250 g
-
watermeloen (± ¼ watermeloen)800 - 1000 g
-
tabasco (opcional) om op te dienen2 - 3 druppels
-
avocado enkel het vruchtvlees, in blokjes (1 cm)½
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
30.4 mg
Proteína
3.2 g
Energia
209 kJ /
49.7 kcal
Gordura
2.8 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
2.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Vanille-mascarpone parfait
2h 40min
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Gazpacho met kers en munt
Nenhuma avaliação
Citroenijs
8h 30min
Meringue spoken
12h 25min
Aardbeien curryketchup
Nenhuma avaliação
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Steak tartaar
30min
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min