Dispositivos e acessórios
Sesame salmon and pea soup
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
fresh root ginger sliced (3 mm)20 g
-
garlic clove1
-
honey70 g
-
sesame oil10 g
-
soy sauce70 g
-
600 g frozen salmon fillets, skinless, thawed, cut in pieces (approx. 3 cm x 5 cm x 2 cm)fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (approx. 3 cm x 5 cm x 2 cm)600 g
-
onions cut in half80 g
-
vegetable oil30 g
-
frozen green peas500 g
-
water400 g
-
coconut milk200 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
toasted sesame seeds5 tbsp
-
50 g lettuce, thinly sliced (5 mm)microgreens50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1362.1 mg
Proteína
43 g
Energia
3111.1 kJ /
743.6 kcal
Gordura
43.4 g
Fibra
8.6 g
Gordura saturada
13.4 g
Hidratos de carbono
42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion Kitchen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Rice Wine Fish Fillet
Nenhuma avaliação
Mussels Mariniere
Nenhuma avaliação
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30h
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Fish tagine with tahini
1h 15min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25min
Balsamic salmon and courgette noodles
25min
Orange couscous with steamed salmon
35min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min
Chicken breasts with courgette topping
50min
Baked spinach and eggs
40min