Dispositivos e acessórios
Kip-miso stoofpot
Preparação 20min
Total 1h 45min
4 porties
Ingredientes
-
sjalotten gehalveerd50 g
-
babywortelen in stukken50 g
-
selder in stukken50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse rode chilipepers zaadjes verwijderd, in stukken1 - 2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
misopasta50 g
-
vers citroengras2 takjes
-
sjalotten50 g
-
babywortelen14 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
kippenboutjes, met vel (± 800 g)4
-
zout1 tl
-
rapen gehalveerd60 g
-
mini radijzen gehalveerd60 g
-
verse koriander½ bos
-
stokbrood8 sneetjes
-
limoen in partjes1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1402.8 mg
Proteína
37.5 g
Energia
2674.5 kJ /
639.2 kcal
Gordura
41.1 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
30.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Comfort Food
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Nenhuma avaliação
Curry-wortelbrood
1h 5min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Nenhuma avaliação
Asperge-langoustine terrine
10h
Lams- en Quinoastoofpot
Nenhuma avaliação
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nenhuma avaliação
Rundvlees Stroganoff
1h
Zalmburgers
25min
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
Volkorenbrood
Nenhuma avaliação