
Versões compatíveis
Kippenborstfilet met topping van courgette
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g uien in stukken
- 100 g wortelen in stukken (2-3 cm)
- 300 g courgettes in schijfjes
- 50 g extra vergine olijfolie
- 400 g kippenfilets horizontaal doorgesneden
- 500 g water
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 240 kcal / 1004 kJ
- Proteína
- 25 g
- Gordura
- 13.9 g
- Hidratos de carbono
- 4 g
- Fibra
- 1.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Pastasalade met kip
1h 15min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Nenhuma avaliação
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Kipfilets pizzaiola
55min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min