Dispositivos e acessórios
Kippenborstfilet met topping van courgette
Preparação 10min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
25 g
Energia
1004 kJ /
240 kcal
Gordura
13.9 g
Fibra
1.9 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus op gevogelte
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Tomatenrijst
30min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Worst met erwtenrisotto
30min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Kipfilets pizzaiola
55min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Broccoli-ham omelet
35min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min