Versões compatíveis
Kippenborstfilet met topping van courgette
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g uien, in stukken
- 100 g wortelen, in stukken (2-3 cm)
- 300 g courgettes, in schijfjes
- 50 g extra vergine olijfolie
- 400 g kippenfilets, horizontaal doorgesneden
- 500 g water
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1004 kJ / 240 kcal
- Proteína
- 25 g
- Hidratos de carbono
- 4 g
- Gordura
- 13.9 g
- Fibra
- 1.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Nenhuma avaliação
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Rundvlees Stroganoff
1 godz.
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Kipfricassee
Nenhuma avaliação
Mousse van tonijn
10 Min