Versões compatíveis
Kippenborstfilet met topping van courgette
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g uien, in stukken
- 100 g wortelen, in stukken (2-3 cm)
- 300 g courgettes, in schijfjes
- 50 g extra vergine olijfolie
- 400 g kippenfilets, horizontaal doorgesneden
- 500 g water
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1004 kJ / 240 kcal
- Proteína
- 25 g
- Hidratos de carbono
- 4 g
- Gordura
- 13.9 g
- Fibra
- 1.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Paprika's in zoetzure saus
30 dk
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Nenhuma avaliação
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Couscous van zeebarbeel met paprika
Nenhuma avaliação
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Kip met rode paprika
1 godz. 5 min
Koffiedessert
15 dk
Vleesballetjes met parelrijst
Nenhuma avaliação
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15 min
Zalm met venkel
40 min
Asperge ovenschotel
1 godz. 30 min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min