Dispositivos e acessórios
Salade van peer en spek met mosterddressing
Preparação 10min
Total 20min
4 porties
Ingredientes
-
gepelde walnoten50 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
Dijon mosterd50 g
-
ciderazijn20 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
water500 g
-
peren geschild en in stukken500 g
-
bacon in blokjes gesneden100 g
-
salade bladeren elke soort, versnipperd300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
702 mg
Proteína
7 g
Energia
1803 kJ /
430 kcal
Gordura
35 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pompoen & Peer
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Groente-Omeletten
30min
Spareribs met glazuur van appel en honing
Nenhuma avaliação
Aziatische komkommersalade
Nenhuma avaliação
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Taart met peer en brie
1h 10min
Rauwe chocolade bietencake
Nenhuma avaliação
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Nenhuma avaliação
Gebakken buns
Nenhuma avaliação