Dispositivos e acessórios
Hojicha Canelé
Preparação 5min
Total 1h 20min
15 pieces
Ingredientes
-
fresh milk500 g
-
unsalted butter plus extra for greasing45 g
-
hojicha powder1 tbsp
-
caster sugar250 g
-
egg yolks3
-
plain flour240 g
-
vanilla extract1 tsp
-
salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
95.5 mg
Proteína
3.5 g
Energia
719 kJ /
172 kcal
Gordura
4 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas with Thermomix®
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Traditional Mooncake
2h 15min
Mango Pomelo Sago
1h 30min
Chicken and Prawn Siew Mai
45min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Homemade Soy Milk
35min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25h 10min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Mantou buns
1h 30min
Steamed Siew Mai
5h
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min