Dispositivos e acessórios
Geroosterde porchetta met peren en uien
Preparação 1h
Total 12h
16 porties
Ingredientes
-
olijfolie10 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 g
-
verse bieslook grof gehakt5 g
-
verse salie enkel de bladeren5 g
-
verse tijm enkel de bladeren5 g
-
verse rozemarijn enkel de naalden5 g
-
mosterd1 el
-
teentjes knoflook3
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden100 g
-
rode uien in vieren gesneden200 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd in vlinder geopend2000 g
-
zeezout2 tl
-
gemalen zwarte peper2 ½ tl
-
venkelknollen in vieren gesneden2
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden400 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Sódio
303.7 mg
Proteína
12.9 g
Energia
2963.8 kJ /
708.4 kcal
Gordura
67.3 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
24.4 g
Hidratos de carbono
13.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestelijk Buffet
12 Receitas
Benelux
Benelux
Klassiekers
27 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
Tiramisu Smoothie
5min
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Vruchtenpuree
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Nenhuma avaliação
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Nenhuma avaliação
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Zalm mozaïek
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Zalm met Groenten
Nenhuma avaliação
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min