Versões compatíveis
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
150 - 200
g boerenkool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd
ou 150 - 200 g zwarte kool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd - 300 g komkommer, in plakjes (2 mm)
- 45 g gepelde walnoten
- 25 g sesamzaad
- 50 g granaatappelpitten
- 30 g gedroogde gojibessen
- 60 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g vers geperst citroensap
- 40 g tahin
- 15 g honing
- 40 g walnotenolie
- 1240 g water
- 1 tl zout
-
½
tl gemalen witte peper
ou ½ tl gemalen zwarte peper - 250 g quinoa
- 4 eieren
- 240 g grote witte bonen, uit blik, uitgelekt
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1974.6 kJ / 472 kcal
- Proteína
- 18.1 g
- Hidratos de carbono
- 51.7 g
- Gordura
- 23 g
- Gordura saturada
- 3.1 g
- Fibra
- 8.5 g
- Sódio
- 475.7 mg
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