
Versões compatíveis
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Saltimbocca en groenten
- 4 stukken kalfsvlees pezenvrij, zonder bot (elk 110-125 g)
- zout naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper naar eigen smaak
- 8 verse salieblaadjes
- 8 sneetjes Parma ham (± 100 g)
- 500 g water
- 100 g wortelen in hapklare stukken
- 150 g peterseliewortel in hapklare stukken
- 150 g pastinaak in hapklare stukken
Risotto en afronding saltimbocca
- 60 g Parmezaanse kaas in stukjes gesneden (3 cm)
- 80 g sjalotten in tweeën gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 250 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd
- 80 g witte wijn, droog
- 1 pak saffraan (0,1 g)
- 100 g bevroren doperwten
- 500 g kippenbouillon
- ½ - 1 tl zout naar smaak
- olie om te frituren
- 50 g mascarpone
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 761.2 kcal / 3184.6 kJ
- Proteína
- 46 g
- Gordura
- 28.2 g
- Hidratos de carbono
- 75.8 g
- Fibra
- 6.5 g
- Gordura saturada
- 9.2 g
- Sódio
- 1666 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Zoetzure tempé
Nenhuma avaliação
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Nenhuma avaliação
Margarita van komkommer en chilipeper
Nenhuma avaliação
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Nenhuma avaliação
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Nenhuma avaliação
Vegetarische Wellington
2h 10min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Levercake
Nenhuma avaliação
Rode bieten smoothie bowl
Nenhuma avaliação
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min