Versões compatíveis
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Saltimbocca en groenten
- 4 stukken kalfsvlees, pezenvrij, zonder bot (elk 110-125 g)
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 8 verse salieblaadjes
- 8 sneetjes Parma ham (± 100 g)
- 500 g water
- 100 g wortelen, in hapklare stukken
- 150 g peterseliewortel, in hapklare stukken
- 150 g pastinaak, in hapklare stukken
Risotto en afronding saltimbocca
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukjes gesneden (3 cm)
- 80 g sjalotten, in tweeën gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 250 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd
- 80 g witte wijn, droog
- 1 pak saffraan (0,1 g)
- 100 g bevroren doperwten
- 500 g kippenbouillon
- ½ - 1 tl zout, naar smaak
- olie, om te frituren
- 50 g mascarpone
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 3184.6 kJ / 761.2 kcal
- Proteína
- 46 g
- Hidratos de carbono
- 75.8 g
- Gordura
- 28.2 g
- Gordura saturada
- 9.2 g
- Fibra
- 6.5 g
- Sódio
- 1666 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Hugo spritz
Nenhuma avaliação
Thaise nachos
Nenhuma avaliação
Ovengebakken groentechips
Nenhuma avaliação
Charoset
15 min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Hainanese kiprijst
1h 20 min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Nenhuma avaliação
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Abrikozen ketchup
Nenhuma avaliação
Chai-theepoeder
15 min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 Std. 20 Min