Saltimbocca met groenten en risotto Milanese

Saltimbocca met groenten en risotto Milanese

Nenhuma avaliação
Preparação 45min
Total 1h
4 porties

Ingredientes

Saltimbocca en groenten
  • kalfsvlees pezenvrij, zonder bot (elk 110-125 g)
    4 stukken
  • zout naar eigen smaak
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
  • verse salieblaadjes
    8
  • Parma ham (± 100 g)
    8 sneetjes
  • water
    500 g
  • wortelen in hapklare stukken
    100 g
  • peterseliewortel in hapklare stukken
    150 g
  • pastinaak in hapklare stukken
    150 g
Risotto en afronding saltimbocca
  • Parmezaanse kaas in stukjes gesneden (3 cm)
    60 g
  • sjalotten in tweeën gesneden
    80 g
  • teentjes knoflook
    2
  • extra vergine olijfolie
    50 g
  • risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd
    250 g
  • witte wijn, droog
    80 g
  • saffraan (0,1 g)
    1 pak
  • bevroren doperwten
    100 g
  • kippenbouillon
    500 g
  • zout naar smaak
    ½ - 1 tl
  • olie om te frituren
  • mascarpone
    50 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 1666 mg
Proteína 46 g
Energia 3184.6 kJ / 761.2 kcal
Gordura 28.2 g
Fibra 6.5 g
Gordura saturada 9.2 g
Hidratos de carbono 75.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...