Dispositivos e acessórios
Boterhammen met spinazie pesto
Preparação 25min
Total 1h 55min
6 porties
Ingredientes
-
water200 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten70 g
-
bloem500 g
-
4 g gedroogde gistverse gist verkruimeld10 g
-
suiker1 tl
-
zout1 ½ tl
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse jonge spinazie150 g
-
teentje knoflook1
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten50 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
salade bladeren
-
gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
-
eieren hardgekookt, in plakjes gesneden1 - 2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
506 mg
Proteína
17 g
Energia
2801 kJ /
669 kcal
Gordura
38 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Carnaval
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Cashew schenkroom
Nenhuma avaliação
Parelgerst- en champignonsoep
Nenhuma avaliação
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Nenhuma avaliação
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nenhuma avaliação
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Karamel parfait
Nenhuma avaliação
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nenhuma avaliação