Dispositivos e acessórios
Boterhammen met spinazie pesto
Preparação 25min
Total 1h 55min
6 porties
Ingredientes
-
water200 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten70 g
-
bloem500 g
-
4 g gedroogde gistverse gist verkruimeld10 g
-
suiker1 tl
-
zout1 ½ tl
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse jonge spinazie150 g
-
teentje knoflook1
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten50 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
salade bladeren
-
gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
-
eieren hardgekookt, in plakjes gesneden1 - 2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
506 mg
Proteína
17 g
Energia
2801 kJ /
669 kcal
Gordura
38 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Carnaval
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pesto met basilicum
5min
Victoria biscuit gebak
1h 10min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Nenhuma avaliação
Basilicumpesto
10min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Nenhuma avaliação
Boter plank met spinaziepesto
10min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nenhuma avaliação
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Iers sodabrood
Nenhuma avaliação
Aardbeienijsjes
12h 15min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Blauwe bessen Jam
Nenhuma avaliação