Dispositivos e acessórios
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
Preparação 5min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
verse peterselie , waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 bos
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
aardappelen , in stukken (3 cm)200 g
-
water1000 g
-
groentenbouillonblokjes2
-
boter10 g
-
rijst (kooktijd 16 minuten)200 g
-
zout1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Energia
1000 kJ /
239 kcal
Proteína
6.1 g
Hidratos de carbono
48.1 g
Gordura
3.8 g
Fibra
1.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Nenhuma avaliação
Basis kippenbouillon
35min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Tomatenrijst
30min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Nenhuma avaliação
Sojabolognese
40min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Chili non Carne
1h
Veelzijdige stevige soep
50min