Dispositivos e acessórios
Black Bean Houmous with Maize Chips
Preparação 30min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
Maize Chips
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)20 g
-
precooked maize flour (see tip)100 g
-
water100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
hot paprika½ tsp
-
frying oil300 g
Black Bean Houmous
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
tinned borlotti beans, rinsed and drainedtinned black beans rinsed and drained400 g
-
lemon juice30 g
-
toasted sesame seeds40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling40 g
-
hot paprika for garnishing
-
sea salt flakes (opcional) to taste1 - 2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
528.2 mg
Proteína
7.9 g
Energia
2831.5 kJ /
676.7 kcal
Gordura
61.6 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
5.9 g
Hidratos de carbono
26.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom Wellington
2h 20min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Italian Ditalini Vegetable Soup
40min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1h 5min
Tuscan Bean Soup
50min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1h
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Mexican Quinoa Salad
30min