Dispositivos e acessórios
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Preparação 10min
Total 1h
8 porties
Ingredientes
-
uien150 g
-
radijs150 g
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
gevriesdroogde maïs300 g
-
water2000 g
-
varkensvlees (been, lende, rib)1200 g
-
zout2 tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
bindsla of Romeinse sla gehakt200 g
-
limoen om op te dienen
-
gedroogde Pequin pepers om op te dienen
-
Mexicaanse tostada om op te dienen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
31 g
Energia
2087 kJ /
497 kcal
Gordura
35 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekkers uit Mexico
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Pico de Gallo
Nenhuma avaliação
Parelgerst- en champignonsoep
Nenhuma avaliação
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Nenhuma avaliação
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Nenhuma avaliação
Gazpacho
1h 15min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Zeevruchtensoep
30min