Dispositivos e acessórios
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Preparação 10min
Total 1h
8 porties
Ingredientes
-
uien150 g
-
radijs150 g
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm1 takje
-
verse marjolein1 takje
-
gevriesdroogde maïs300 g
-
water2000 g
-
varkensvlees (been, lende, rib)1200 g
-
zout2 tl
-
gedroogde oregano2 tl
-
bindsla of Romeinse sla gehakt200 g
-
limoen om op te dienen
-
gedroogde Pequin pepers om op te dienen
-
Mexicaanse tostada om op te dienen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
31 g
Energia
2087 kJ /
497 kcal
Gordura
35 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekkers uit Mexico
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Knolselder parmigiana
1h 10min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nenhuma avaliação
Peren op Sinaasappelsiroop
Nenhuma avaliação
Mojito
5min
Gegrilde zeevruchten plank
Nenhuma avaliação
Hartige cashew roomkaas
Nenhuma avaliação
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Nenhuma avaliação
Gegrilde kaas met champignons
Nenhuma avaliação
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nenhuma avaliação