Dispositivos e acessórios
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Preparação 10min
Total 1h 15min
4 porties
Ingredientes
-
teentjes knoflook2
-
gedroogde guajillo chili pepers gehalveerd, ontpit6
-
poblano chili pepers gehalveerd, ontpit2
-
tomaten in stukken600 g
-
uien in kwarten100 g
-
olijfolie50 g
-
ananassap200 g
-
water450 g
-
kaneelstokje1
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
zout3 ½ tl
-
bakbananen rijp, geschild, in stukken400 g
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in stukken800 g
-
suiker3 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
29 g
Energia
1378 kJ /
328 kcal
Gordura
12 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekkers uit Mexico
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nenhuma avaliação
Zoetzure tempé
50min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Nenhuma avaliação
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1h 30min
Vichyssoise met pasta
35min
Aardappelpuree en merguez
Nenhuma avaliação
Tarbot met salsasaus
Nenhuma avaliação
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Nenhuma avaliação
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Nenhuma avaliação
Mediterrane visschotel
1h 30min
Graubünden gerstsoep
Nenhuma avaliação
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min