Dispositivos e acessórios
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Preparação 30min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
plum tomato whole (approx. 1 small tomato)90 g
-
red onion halved vertically (approx. ½ small onion)60 g
-
new potatoes unpeeled300 g
-
courgette unpeeled, ends removed120 - 150 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper2 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh coriander leaves10 g
-
limes finely grated zest and juice3
-
hake fillets (approx. 100-125 g each)4
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
872 mg
Proteína
45 g
Energia
1927 kJ /
461 kcal
Gordura
17 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Cutter (TM5)
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Festive Camembert Wreath
1h 50min
Guinness® Bread
1h 45min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45min
Butter with Sun-dried Tomatoes, Basil and Parmesan
10min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1h
Chicken and Mushroom Rice
55min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Nenhuma avaliação
Yogurt with Spiralized Fruit
Nenhuma avaliação
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15min
Angolan chicken peanut stew with maize meal porridge (Muamba de ginguba com galinha e funge)
1h 10min