Dispositivos e acessórios
Roze pompelmoes en rode bessensap
Preparação 5min
Total 10min
6 glazen
Ingredientes
-
rode bessen, vers300 g
-
roze pompelmoes (ca. 150 g), geschild, wit merg en pitten verwijderd1
-
water400 g
-
agavesiroop1 - 2 el
-
muntblad, vers (opcional) om te garneren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glas
Sódio
1 mg
Proteína
1 g
Energia
159 kJ /
38 kcal
Gordura
0 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Roze herfst
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Nenhuma avaliação
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Bolognesesaus
1h 15min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Roerbak met aubergines en kofu
Nenhuma avaliação
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Nenhuma avaliação
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Graubünden gerstsoep
Nenhuma avaliação
Spaanse risotto
40min
Koolsoep
50min
Ontbijt gebak
40min