Versões compatíveis
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
75
g apple unpeeled, cored, cut into
wedges to fit through feeder tube - 325 g zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
- 400 g carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube
Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli, cut into florets
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 40 g dry white wine
- 90 g water
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 garlic cloves, unpeeled
- ½ tsp nutmeg
- 80 g pouring (whipping) cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3214.2 kJ / 768.2 kcal
- Proteína
- 19.9 g
- Hidratos de carbono
- 47 g
- Gordura
- 58.5 g
- Gordura saturada
- 17.1 g
- Fibra
- 13.5 g
- Sódio
- 1518.3 mg
Receitas alternativas
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Beef stock paste
3h
Pumpkin seed mix
40min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30 Min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
45 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Cooking gnocchi or pasta
35min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
All in one bowl bolognese
40min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Boiled rice
25min