Dispositivos e acessórios
Ratatouille
Preparação 15min
Total 40min
2 porties
Ingredientes
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie15 g
-
tomaat, rijp in stukken (2-3 cm)150 g
-
rode paprika in stukken (2-3 cm)50 g
-
gemengde kruiden, gedroogd (bijv. tijm, rozemarijn, marjolein, basilicum, peterselie)½ el
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
-
aubergine in stukken (2-3 cm)150 g
-
courgette in stukken (2-3 cm)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
593.6 mg
Proteína
2.8 g
Energia
548.4 kJ /
131.1 kcal
Gordura
8.1 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
14.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofgerecht met tofu
30min
Groentensaus voor pasta
40min
Verse pasta zonder eieren
Nenhuma avaliação
Vegan Brownies
2h 40min
Asperge-watermeloen salade
40min
Mediterraanse gebakjes
Nenhuma avaliação
Appels met cidersabayon
Nenhuma avaliação
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Fideuá van groenten
40min
Moussaka met linzen
2h 20min
Garnituur van courgette
30min
Tomatensaus
40min