
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1000 g water
- 200 g witte wijn
- 100 g sinaasappelsap vers geperst
- 1 ½ tl zout
-
400
g forel filet, vers, zonder vel
ou 400 g zalmfilet, vers, ontveld - 200 g bevroren doperwten
- 240 g korte gedroogde pasta (bijv. mezze penne rigate), 10 minuten kooktijd
- 40 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 30 g kappertjes, gezouten afgespoeld
- 80 g olijven, zwart
- 350 g kerstomaten in helften of kwarten gesneden
- 1 snuifje gemalen zwarte peper (opcional)
- 10 g citroensap (opcional)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 357 kcal / 1497 kJ
- Proteína
- 21 g
- Gordura
- 14 g
- Hidratos de carbono
- 35 g
- Fibra
- 5.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Appel strudel
1h 45min
Rijstsalade
1h
Tagliatelle met broccoli
15min
Alpengratin
50min
Spaghetti muffins
55min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min