Wintergroente en rundvlees cholent

Wintergroente en rundvlees cholent

3.8 4 avaliações
Preparação 25min
Total 4h 30min
4 porties

Ingredientes

  • teentjes knoflook
    1 - 2
  • ui
    60 g
  • olijfolie
    40 g
  • rundvlees voor stoofschotels
    500 g
  • knolselder geschild, in stukken
    100 g
  • pastinaak geschild, in stukken
    100 g
  • aardappelen geschild, in stukken
    100 g
  • wortelen geschild, in stukken
    100 g
  • water
    900 g
  • honing
    10 g
  • runderbouillonpasta
    1 volle tl
    1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l)
  • kurkuma, gedroogd, gemalen
    1 ½ tl
  • paprika, gerookt, gemalen
    1 ½ tl
  • laurierblad, gedroogd
    1
  • zout
    ½ - 1 tl
  • peper, gemalen
    ½ tl
  • parelgerst
    150 g
  • brood krokant, om op te dienen

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 659.1 mg
Proteína 33.8 g
Energia 1961.5 kJ / 468.8 kcal
Gordura 17.4 g
Fibra 10.4 g
Gordura saturada 4.3 g
Hidratos de carbono 47.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...