Dispositivos e acessórios
Wintergroente en rundvlees cholent
Preparação 25min
Total 4h 30min
4 porties
Ingredientes
-
teentjes knoflook1 - 2
-
ui60 g
-
olijfolie40 g
-
rundvlees voor stoofschotels500 g
-
knolselder geschild, in stukken100 g
-
pastinaak geschild, in stukken100 g
-
aardappelen geschild, in stukken100 g
-
wortelen geschild, in stukken100 g
-
water900 g
-
honing10 g
-
1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l)runderbouillonpasta1 volle tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 ½ tl
-
paprika, gerookt, gemalen1 ½ tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
zout½ - 1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
parelgerst150 g
-
brood krokant, om op te dienen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
659.1 mg
Proteína
33.8 g
Energia
1961.5 kJ /
468.8 kcal
Gordura
17.4 g
Fibra
10.4 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
47.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Verwarmende gerechten
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Lamscurry
1h
Pastasalade met kip
1h 15min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Alpenmacaroni
45min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Japanse kip curry
55min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Arabische kip met couscous
45min
Dim sum 'Sieuw mai'
Nenhuma avaliação