Dispositivos e acessórios
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
Preparação 10min
Total 2h 25min
6 portions
Ingredientes
-
pork trotter with skin and bone, cut in pieces (5-6 cm)1000 g
-
garlic cloves140 g
-
shallots140 g
-
white rice vinegar160 g
-
sugar adjust to taste120 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
bird's eye chillies (chilli padi)6
-
light soy sauce1 tbsp
-
dark soy sauce2 tbsp
-
oyster sauce3 tbsp
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
34.2 g
Energia
1995.8 kJ /
477 kcal
Gordura
20.4 g
Fibra
4.2 g
Hidratos de carbono
40.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Oriental Pork Dishes
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Braised pork belly
55 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Yam Rice
45 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Spring onion pork ribs
1 Std.