Dispositivos e acessórios
Gazpacho met kers en munt
Preparação 15min
Total 15min
6 porties
Ingredientes
-
kersen gewassen, zonder steeltjes300 g
-
rijpe tomaten in stukken600 g
-
rode paprika in stukken30 g
-
teentje knoflook gehalveerd1
-
lente-ui15 g
-
broodknoedelblokjes70 g
-
ciderazijn10 g
-
zout1 tl
-
200 g ijsblokjeswater erg koud200 g
-
verse munt alleen de blaadjes5 - 6 takjes
-
extra vergine olijfolie een beetje meer voor het versieren50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
3 g
Energia
604 kJ /
144 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Favorieten uit Nederland
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gazpacho
1h 15min
Volkorenbrood
Nenhuma avaliação
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nenhuma avaliação
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nenhuma avaliação
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Green Godess Salade
20min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Nenhuma avaliação
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Oriëntaalse brunch
Nenhuma avaliação
Pompoen baba ganoush
35min
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação