Versões compatíveis
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g seitanpoeder
- 1 tl knoflookpoeder
- 4 el voedingsgist vlokken
- 1 theelepel zout plus extra 5-6 snuifjes
- 9 - 10 snuifjes gemalen peper
- 2 tl mosterd
- 3 tl ciderazijn
- 600 g water
- 50 g sojasaus
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 250 g ui gehalveerd
- 60 g olie, plus extra voor bestrijken en besprenkelen
- 200 g verse jonge spinazie
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 300 g verse champignons gehalveerd
- 1 tl gedroogde oregano
- 1 vel bladerdeeg, rechthoek
- 1 el zwart sesamzaad om te besprenkelen
- 150 g wortelen, in plakjes (ongeveer 1 cm)
- 250 g zoete aardappelen, in plakjes (ongeveer 1 cm)
- 300 g aardappelen, met schil, gewassen, in plakjes (1 cm)
- 150 g pompoen vlees in plakjes
- 150 g courgette in plakjes (2 cm)
- 200 g rode paprika in plakjes (1 cm)
- 1 el Provençaalse kruiden, gedroogd
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2405.8 kJ / 575 kcal
- Proteína
- 40.3 g
- Hidratos de carbono
- 59.2 g
- Gordura
- 21.9 g
- Gordura saturada
- 5.3 g
- Fibra
- 10.3 g
- Sódio
- 1243.6 mg
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