Dispositivos e acessórios
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Preparação 30min
Total 1h 45min
6 porties
Ingredientes
-
seitanpoeder200 g
-
knoflookpoeder1 tl
-
zout plus extra 5-6 snuifjes1 theelepel
-
gemalen peper9 snuifjes
-
mosterd2 tl
-
ciderazijn3 tl
-
water600 g
-
sojasaus50 g
-
voedingsgist vlokken4 el
-
ui gehalveerd250 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
olie plus extra voor bestrijken en besprenkelen60 g
-
verse jonge spinazie200 g
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
verse champignons gehalveerd300 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zwart sesamzaad om te besprenkelen1 el
-
bladerdeeg rechthoek1 vel
-
wortelen in plakjes (ongeveer 1 cm)150 g
-
zoete aardappelen in plakjes (ongeveer 1 cm)250 g
-
aardappelen met schil, gewassen, in plakjes (1 cm)300 g
-
pompoen vlees in plakjes150 g
-
courgette in plakjes (2 cm)150 g
-
rode paprika in plakjes (1 cm)200 g
-
Provençaalse kruiden, gedroogd1 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1243.6 mg
Proteína
40.3 g
Energia
2405.8 kJ /
575 kcal
Gordura
21.9 g
Fibra
10.3 g
Gordura saturada
5.3 g
Hidratos de carbono
59.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kerst menu
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nenhuma avaliação
Amarant cacao balletjes
Nenhuma avaliação
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Nenhuma avaliação
Hartige cashew roomkaas
Nenhuma avaliação
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Nenhuma avaliação
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Nenhuma avaliação
Zalm met waterkerskorst
Nenhuma avaliação
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Nenhuma avaliação
Glutenvrije quiche Lorraine
Nenhuma avaliação
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Nenhuma avaliação
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Nenhuma avaliação